SM-harjoittelu viikonloppu (2 päivää)+majoitus+4 lounasta – VANTAA

100.00

Tällä saat kahden päivän osallistumisoikeuden virallisten SM-luokkien harjoittelu viikonloppuun 01.-02.08.2020 Kart in Club VANTAAn radalla. Sen lisäksi saat paikan asuntoautolle ja sähkön sekä 2 luonasta lauantaina ja kaksi luonasta sunnuntaina. Tarkemmat ohjeet päivittyvät nettisivuille www.kic.fi/vantaa/sm-harjoittelu

Maksun yhteydessä laita Lisätiedot Tilauksen kommentit (valinnainen) kohtaan:
1) kuljettajan nimi
2) Kuljettajan luokka
3) Auton numero (tulee olla autossa sääntöjen mukaisesti)
4) Transponderin numero jos sinulla on oma
5) Email osoite jos haluat tulokset meiliin.

Osastot: ,

Kuvaus

Kart in Club VANTAAn radalla järjestään viikko ennen ensimmäistä SM-osakilpailua virallisille kartingin SM&SMJ-luokille harjoittelumahdollisuus.
Mukaan pääsee MINI60, OKJ, OK ja KZ2(heavy) luokan autoilla. Sarjaan ei välttämättä tarvitse olla ilmoittaunut, mukaan pääsee kun ajokalusto on luokan sääntöjen mukainen.
 
Ajaminen alkaa molempina päivinä kello 10.00 ryhmittäin. Mikäli radan kapasiteetti ylitetään ENNAKKOILMOITTAUNEISSA luokkaan, jaetaan luokan autot kahteen ryhmään.
 
Ajosession kesto on aina 15 minuuttia, eli päivän aikana ajoaikaa tulee ainakin 120 minuuttia. Lauantai päivän kesto 9 tuntia ja sunnuntain 8 tuntia. Illan viimeisen tunnin harjoituksiin lähdetään samaan tyyliin kuin kilpailustartteihin, tai sitten halukkaat voivat lähteä varikolta. Asiasta lisää lähempänä tapahtumaa.